Poklon Shop Valjevo | Maske za telefon
Giftshop cart
Troškovi dostave: 375,00 din.
UKUPNO: 375,00 din.
Sve cene su sa uračunatim PDV-om, nema dodatnih troškova.
0

KATEGORIJA Maske za telefon

Maske za mobilne telefone postale su veliki modni trend. “Recite mi kakva mu je maska za telefon, reći ću Vam kakav je”.


Ovaj poklon višestruko je koristan, a imajući u vidu koliko su mobilni uređaji postali sastavni deo naših života, možemo reći da je dobra maska neophodan poklon svakome. Personalizovana maska može značiti da ste vrlo bliski sa onim kome je poklanjate, ali i da ste brižni kao partner ili prijatelj. Aplikacija, cvet, omiljena životinja, film, glumac, grad, serija, sportista ili muzičar – sve to i još mnogo toga može se naći na maskama mobilnih telefona. Potrebno je samo da date mašti na volju. Ukoliko nekoga dobro poznajete izaberite nešto što posebo voli i Vaš gest će primaoca poklona posebno ganuti.

Mi Vam dajemo mogućnost da uradite direktnu digitalnu štampu u boji i to preko cele maske. Ne samo da će ovaj poklon ulepšati telefon, već će mu pružiti neophodnu zaštitu od padova, grebanja i svih drugih vidova oštećenja. Koristimo mekani silikon, tako da će materijal biti prijatan za ruku, a asortiman je bogat modelima za svaki mobilni telefon na našem tržištu. Najvažnije od svega je što su maske koje mi radimo vodootporne.