Giftshop cart
Troškovi dostave: 375,00 din.
UKUPNO: 375,00 din.
Sve cene su sa uračunatim PDV-om, nema dodatnih troškova.
0

PRIVATNOST

Dragi kupci,
Vaši podaci (ime, prezime, adresa, telefon, e-mejl...) će biti korišteni ISKLJUČIVO u svrhu slanja porudžbine.


USLOVI KUPOVINE

Veličine majica

Naše veličine su standardne, nisu slim modeli (kao u buticima), pa Vas molimo da veličinu odredite na osnovu naše tabele sa dimenzijama, kako biste izbegli eventualne greške. U slučaju da veličina ne odgovara, kupac snosi odgovornost. Zameni vršimo isključivo u doplatu za dostampavanje na belim majicama 350,00 din, na majicama u boji 500din, kupac placa poštarinu u oba pravca ( za vraćeni proizvod i proizvod koji naknadno saljemo)
Rokovi isporuke

Naručeni proizvodi će biti poslat u roku od 2-4 radna dana od dana poručivanja u zavisnosti od zahteva kupca. Ukoliko nismo u mogućnosti da ispunimo rok, blagovremeno ćete biti obavešteni putem broja telefona koji ste ostavili kao kontakt.
Plaćanje

Plaćanje paketa se vrši u trenutku preuzimanja, robu plaćate kuriru, isključivo gotovinom.
Cene

Cene proizvoda su finalne na dan poručivanja i one obuhvataju PDV. Finalna cena sa poštarinom iz vaše porudžbenice će Vam biti naplaćena pri preuzimanju paketa.
Otkazivanje porudžbine

Potrošač ima pravo da otkaže porudžbinu u bilo kom trenutku tako što će nas obavestiti o statusu iste putem mejl poruke, sms poruke ili pozivom.
Oštećeni proizvod

Zamenićemo Vam, ili vratiti novac u slučaju da Vam stigne majica koja ima grešku (pocepan šav, fleka i slično). Molimo Vas da nam pošaljete sliku oštećenog proizvoda na mail adresu gifts4you.official@gmail.com i mi ćemo Vam pomoći.
Oštećena pošiljka

- Za oštećene pošiljke odgovornost snosi BEXEXPRESS (PostExpress u slučaju Kosova). Kontaktirajte ih odmah i prijavite oštećenje

BEXEXPRESS kontakt možete videti ovde
PostExpress kontakt možete videti ovde

- Ukoliko bude bilo kakvih daljih problema, mi ćemo snositi sve troškove i poslati Vam novi paket.ZAMENA

U slučaju da veličina ne odgovara, kupac snosi odgovornost. Zameni vršimo isključivo u doplatu za dostampavanje na belim majicama 350,00 din, na majicama u boji 500din, kupac placa poštarinu u oba pravca ( za vraćeni proizvod i proizvod koji naknadno saljemo)

Očekivani rok isporuke za zamene je 3 radna dana od dana primanja paketa.
Zamena veličine kod majica sa motivima i slikima po Vašoj želji

Zbog personalizacije proizvoda ne postoji mogućnost zamene (u ovom slucaju kupac placa punu cenu nove majice kao i prvi put).

Ukoliko želite da naručite isti proizvod različine veličine, poklonićemo Vam 10 % popusta